Retourneren

Mocht u om welke reden niet tevreden zijn over een bij ons gekocht product, dan kunt u binnen 14 werkdagen na levering het product -indien mogelijk in originele verpakking en in originele staat – naar ons retourneren.

Gedurende 14 dagen na ontvangst van het bestelde product heb je het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden (bedenktijd) en het product voor jouw rekening te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product geheel is en uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en de, bij het horloge of sieraad behorende kadoverpakking onbeschadigd is, e.a. ter beoordeling van F.J. Driessen juweliers. In geval van ontbinding zal je worden gecrediteerd voor de verkoopprijs incl. de aan ons betaalde verzendkosten. Reeds gedane betalingen zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending door F.J. Driessen juweliers aan je worden terugbetaald, echter zonder vergoeding van rente. Retourzending dient op eigen rekening te gebeuren via PostNL.

Retourneren gaat eenvoudig en makkelijk. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens stuurt u het pakket naar:

F.J. Driessen juweliers Haarlem
Barteljorisstraat 1
2011 RA HAARLEM

Ook kunt u gebruik maken van bijgaand retourformulier:

Download retourformulier