Trouwringen

 

Bij Juwelier F.J.Driessen vind u de grootste collectie trouwringen van Haarlem. Wij hebben de bekende merken trouwringen die in Nederland worden gemaakt maar ook trouwringen van de mooiste Duitse kwaliteit . Zo heeft elk merk trouwringen zijn eigen stijl. Het ene merk is meer strak en modern vormgegeven, terwijl het andere trouwringen merk zich meer richt op de klassieke gladde trouwring.  Ook is er altijd de mogelijkheid om zelf  trouwringen te ontwerpen. Wij maken dan met u een uniek ontwerp. Dit ontwerp wordt dan in het atelier uitgewerkt. Met de edelstenen en het materiaal dat u het mooist vind. Ook is er de mogelijkheid om  trouwringen van de verschillende merken  aan te passen naar een unieke ring die symbool staat voor de liefde voor elkaar.

Graag nodigen wij u uit om een afspraak te maken. Maar u mag ook altijd binnenlopen en dan nemen wij de tijd om met u te kijken welke trouwringen het beste bij u past.

In de april en meimaand 20 % korting op de gehele collectie van Aller Spanninga en Saint Maurice bij aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 

Christian Bauer logo
Aller Spanninga logo
Saint Maurice logo
Share This